ОСТАННІ НОВИНИ

Мобілізовані в’язні під час дезертирства на Донеччині вбили трьох російських інструкторів

Наталя Дуляба

|

Група мобілізованих в’язнів під час дезертирства на Донеччині вбила трьох російських військових-інструкторів. Про це повідомляє Центр національного спротиву з посиланням на партизанський рух «Атеш».

Ше один факт дезертирства у ворога стався на Лиманському напрямку. Тут втекла у невідомому напрямку група мобілізованих з Росії в’язнів. Їхню кількість наразі не уточняють.

Однак відомо, що дезертири, втікаючи з поля бою, захопили з собою вантажівку зі зброєю і вбили трьох військових-інструкторів ЗС РФ.

«На цей момент окупанти ведуть пошук своїх «бунтівників», – кажуть партизани.

Зазначимо, що Генштаб 12 червня теж повідомляв про нові випадки дезертирства серед російських окупантів. Зокрема, все частіше стали втікати з поля бою на Луганщині бійці штурмових підрозділів «Шторм-z». Причиною цьому є значні втрати, які несе військо РФ.

Також у Маріуполі та Новоазовську дезертирували близько 25 російських окупантів через неофіційне припинення відпусток, які їм обіцяло військове керівництво РФ.

9 червня у зведенні Генштабу ЗСУ йшлося про дезертирство майже 100 рашистів на Луганщині.

Наприкінці травня у Лисичанську, що на Луганщині, теж дезертирували 80 окупантів, а в районі Бахмута – ще близько 30 «вагнерівців». При цьому бійці ПВК, втікаючи, забрали з собою військову техніку.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *