ОСТАННІ НОВИНИ

У Києві на блокпості правоохоронниця на смерть збила військового

Анастасія Диняк

|

На виїзді з Києва під Броварами працівниця правоохоронного органу збила військовослужбовця на блокпості. Чоловік помер на місці. Про це повідомили у пресслужбі ДБР.

Так, 11 червня поблизу блокпосту на виїзді з Києва у напрямку Броварів сталася ДТП, у якій загинув військовослужбовець Добровольчого формування територіальної громади.

За даними ДБР, за кермом авто була працівниця правоохоронного органу. За попередньою інформацією, вона була твереза та рухалась із дозволеною швидкістю 110 км/год.

Зазначається, що військовослужбовець перебігав проїзну частину у невстановленому для цього місці.

Кримінальне провадження відкрите за статтею порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом (ч. 2 ст. 286 КК України).

Процесуальне керівництво здійснює Київська міська прокуратура.

Нагадаємо, наприкінці травня голова Макарівського районного суду Київської області Олексій Тандир на блокпосту в столиці на смерть збив нацгвардійця.

Суддя напідпитку на «Лексусі» на високій швидкості влетів в блокпост, коли нацгвардієць вийшов на дорогу, щоб встановити загородження.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *