ОСТАННІ НОВИНИ

Фейкові товари в Instagram: шахраям загрожує 12 років в’язниці

Анастасія Диняк

|

До 12 років за ґратами загрожує трьом шахраям, які під видом оригіналу продавали дешеві підробки навушників. Про це повідомили у відділі інформаційної політики обласної прокуратури.

Так, слідством встановлено, що троє обвинувачених через Instagram, який спеціалізувався на продажі нібито оригінальної продукції безпровідникових навушників відомого американського бренду. При цьому пропонуючи ціну нижче ринкової.

Фігуранти приймали замовлення лише за передоплатою. Після перерахунку коштів, відправляли своїм клієнтам підроблений дешевий аналог.

Коли потерпілі отримували і виявляли підробку, вони одразу звертався до інтернет-продавців, щодо повернення коштів. Однак, їх сторінку блокували або пересилали їм взамін такий ж неякісний товар.

Таким чином фігуранти ошукали вісьмох осіб.

За процесуального керівництва Галицької окружної прокуратури міста Львова та Львівської обласної прокуратури завершено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт за фактами шахрайства (ч. 4 ст. 190 КК України). Їм загрожує до дванадцяти років ув’язнення з конфіскацією майна.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *