ОСТАННІ НОВИНИ

ДТП у Львові: алкоголь в крові водія перевищив норму в 14 разів

Анастасія Диняк

|

На проспекті Свободи у Львові зіткнули дві автівки. Вміст алкоголю в крові одного з водіїв майже у 14 разів перевищив допустиму норму. Про це повідомили у пресслужбі патрульної поліції Львівщини.

Так, аварія сталася 8 червня близько 22:00 год. на проспекті Свободи. За даними правоохоронців, зіткнулися автомобілі Mazda 3 та Honda Accord.

Під час спілкування із водієм першої автівки патрульні виявили у нього ознаки алкосп‘яніння. Прилад Drager показав результат – 2,67 проміле. Це майже у 14 разів перевищує допустиму законом норму.

36-річний водій не погодився з результатом алкотестера. Інспектори запропонували пройти перевірку у медичному закладі, однак львів‘янин відмовився.

На винуватця автопригоди інспектори склали два протоколи: за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння) та за ст. 124(Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП. Надалі рішення за судом.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *