ОСТАННІ НОВИНИ

Британія розширила санкції проти Білорусі

Анастасія Диняк

|

Велика Британія розширила санкційний пакет проти Білорусі, зокрема, заборонений імпорт золота та експорт технологій для ВПК. Про це повідомили у пресслужбі МЗС Британії.

Так, новий пакет санкцій забороняє імпорт золота, цементу, деревини та каучуку. Зазначається, що ці товари є джерелами доходу режиму самопроголошеного президента РБ Олександра Лукашенка.

Такі висновки зроблені, спираючись на заходи, введені в липні минулого року щодо заборони імпорту та експорту товарів на суму близько 60 мільйонів фунтів стерлінгів.

«Ми також блокуємо експорт до Білорусі з Великобританії банкнот і обладнання, а також товарів, технологій і матеріалів, які можуть бути використані для виробництва хімічної та біологічної зброї», – зазначили в МЗС.

Окрім того, британські компанії соціальних медіа та інтернет-провайдери обмежать доступ до веб-сайтів білоруських ЗМІ, які потрапили під санкції.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *