ОСТАННІ НОВИНИ

Вул. Дудаєва у Львові перекрита, паркувальний майданчик не працює

Анастасія Диняк

|

У зв’язку з проведенням ремонту дорожнього покриття на вул. Дудаєва, тимчасово не працює платний паркувальний майданчик. Майданчик відновить роботу після закінчення ремонтних робіт – після 16 червня. Про це повідомили у пресслужбі міської ради.

У ЛКП «Львівавтодор» зазначили, що водії можуть обирати для паркування інші найближчі майданчики ЛеоПарковки: на вул. Стефаника, вул. Скорика, вул. Томашівського, вул. Ковжуна, вул. Григоровича, вул. Волошина, пл. Маланюка.

Нагадаємо, дорожнє покриття на вул. Дудаєва розпочали ремонтувати вчора, 6 червня.  Вулиця повністю закрита для руху транспорту. Об’їзд наразі є по вул. Мартовича.

Підрядна організація ТДВ «Шляхове ремонтно-будівельне управління № 65» проведе на вул. Дудаєва холодне фрезерування асфальтобетонного покриття із застосуванням фрези, далі виконають вирівнювання шарів основи із щебенево-піщаної суміші та постелять новий шар асфальту. Вартість робіт становить 1 млн 391 тис. грн.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *