ОСТАННІ НОВИНИ

Британська розвідка заявила про активізацію боїв в Україні

Ольга Денисяка

|

Британська розвідка повідомила про інтенсифікацію бойових дій на багатьох ділянках фронту. Про це йдеться у розвідувальному огляді Міноборони Британії 6 червня.

Розвідка зазначає, що за останні дві доби відбулося значне посилення бойових дій на багатьох ділянках фронту. Зокрема, і там, де було відносно спокійно протягом кількох місяців.

При цьому ворожнеча між групою «Вагнера» та Міністерством оборони Росії досягла безпрецедентного рівня. Зокрема, керівник найманців звинуватив російських військових в обстрілах позицій «вагнерівців».

«Вперше керівник  “Вагнера” Пригожин заявив, що армія РФ навмисно застосувала летальні засоби проти підрозділів “Вагнера”. Більшість сил Вагнера наразі виведені з Бахмута. Оскільки в Росії не вистачає резервних підрозділів, те, наскільки “Вагнер” буде підкорятися МО, стане ключовим фактором у конфлікті протягом наступних тижнів” – йдеться в огляді.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *