ОСТАННІ НОВИНИ

Біля Замарстинівського парку у Львові збудують новий житловий комплекс

Андрій Котенський

|

Біля Замарстинівського парку побудують новий малоповерховий житловий комплекс. Відповідні містобудівні умови та обмеження затвердив виконавчий комітет Львівської міськради на засіданні 6 червня, повідомляє Zaxid.net.

Йдеться про забудову ділянок у обслуговуючому кооперативі «Садове товариство “Будівельник 1″» загальною площею 0,28 га. Три ділянки перебувають у приватній власності, зокрема, ділянка площею 0,08 га належить Мар’яні Галабут, а ділянки на 0,99 та 0,1 га перебувають у власності Олени Павлишин. Цю землю на основі договору суперфіції вони передали в користування ТзОВ «Житло Капітал».

Згідно з МУО, в районі вул. Пилипа Орлика збудують житловий комплекс на 3-6 поверхів висотою до 25,5 м на 52 квартири. Під будинком облаштують підземний паркінг на 53 місця.

Будівництво вестиме ТзОВ «Житло Капітал». Згідно з даними аналітичної системи YouControl, компанія зареєстрована майже 4 роки тому у Львові та належить львів’янину Володимиру Балуху.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *