ОСТАННІ НОВИНИ

Світоліна перемогла росіянку Касаткіну та вийшла у чвертьфінал «Ролан Гаррос»

Ольга Денисяка

|

28-річна українська тенісистка Еліна Світоліна у четвертому раунді «Ролан Гаррос» (1/8 фіналу) перемогла дев’яту сіянку, нейтральну атлетку Дарію Касаткіну з Росії. Про це повідомляє Суспільне спорт.

Перший сет розпочався з двох брейків від Еліни –українка повела з рахунком 4:1. Касаткіна змогла зробити один зворотний брейк, але не більше. За рахунку 5:4 Еліна вийшла подавати на першу партію і з першого сетболу закрила її – 6:4.

Другий сет розпочався з брейку від Касаткіної (2:0 на її користь), однак майже одразу Світоліна перехопила ініціативу – виграла п’ять з шести наступних геймів, 5:3 на користь українки. Еліна вийшла подавати на матч за рахунку 5:4, заробила матчбол, але не реалізувала його – 5:5. Після цього українка взяла ще один брейк, знову подавала на матч, але безрезультативно – 6:6.

Результат другого сету визначився на тайбрейку –Еліна виграла 7:5, з другого матчболу здобула перемогу в матчі.

Таким чином Еліна Світоліна вчетверте в кар’єрі пройшла до чвертьфіналу Ролан Гаррос та повторила свій найкращий результат на турнірі. У матчі 1/4 фіналу українка зіграє проти Аріни Сабалєнко, другої ракетки світу та турніру.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *