ОСТАННІ НОВИНИ

На Запоріжжі підірвали авто із чотирма колаборантами

Ольга Денисяка

|

2 червня у тимчасово окупованому селищі Михайлівка Запорізької області  підірвали автомобіль, у якому перебували четверо прихильників кремля. Про це повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров.

За попередньою інформацією, в автомобіліі був «бізнесмен місцевого розливу» Сергій Дідовидюк. Він власник кафе «Гетьман», в якому годували окупантів.

«Колаборантам і окупантам Михайлівки точно не до спокійного вечора п’ятниці. Збиралися відпочити у місцевому кафе, натомість трохи не дістались – авто з чотирма прихильниками кремля злетіло в повітря прямо біля пункту призначення.Уточнюємо інформацію хто вижив, а хто відпочине вже на концерті Кобзона», – повідомив Федоров.

За даними Української правди, за вибухом стоїть Служба безпеки України. В автомобілі «Нива» , куди було закладено вибухівку, перебував Дідовидюк (заступник керівника штабу «Мы вместе с Россией» ), його дружина, та донька Яна  (активна колаборантка, заступниця так званого «глави военно-гражданской администрации пгт Михайловка» В’ячеслава Біднякова).

Колаборант Дідовидюк із донькою загинули, дружина травмована, стан Біднякова, який перебував поруч із підірваним авто, наразі уточнюється.

За даними джерела УП, Дідовидюк входив у вузьке коло довірених осіб окупантів, вирішував кадрові питання, а та доносив на місцевих патріотів.

Офіційно в СБУ не коментують вищевказані події, але нагадують, що кожного колаборанта і поплічника окупантів спіткає невідворотне покарання.

« Всі деталі щодо бавовни ми зможемо розповісти після нашої перемоги. Але з огляду на деякі випадки, що трапляються на тимчасово окупованих територіях, колаборанти мають розуміти: для них краще опинитися в українській тюрмі, ніж на концерті Кобзона», – йдеться в повідомленні.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: УП

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *