ОСТАННІ НОВИНИ

Досягнення Академії свідчать про рівень професіоналізму колективу,  – Ткачук

Анастасія Диняк

|

Військовослужбовці та працівники Національної академії сухопутних військ отримали державні нагороди, а також відзнаки Міністерства оборони України. Про це повідомив керівник навчального закладу Павло Ткачук.

Так, зокрема, молодша сержанта Оксана Шворак та курсантка Лілія Кшевінська  перемогли у ХХІІІ Міжнародному конкурсі з української мови імені Петра Яцика.

Також Національна академія вчергове тріумфально представила свої здобутки в межах Чотирнадцятої міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти – 2023», участь в якій взяли 338 освітніх закладів та наукових установ зі всієї України, а також Польщі, Литви, Румунії, Угорщини та Естонії.

Академія здобула Гран-прі «Лідер вищої освіти» із врученням диплому та кубку, а також золоті медалі та дипломи переможців у конкурсі тематичних наукових робіт в двох номінаціях.

Окрім того, на Чемпіонаті України з рукопашного бою, який 23-25 травня проводився у Києві, збірна команда Збройних Сил України, яка в більшості складалася з представників Львівщини, зокрема, Академії сухопутних військ, виборола перше загальнокомандне місце.

«Такі звитяги і досягнення нашого навчального закладу у різних сферах діяльності промовисто свідчать про рівень компетентності, майстерності та професіоналізму нашого колективу. Вітаю весь особовий склад Національної академії сухопутних військ з новими успіхами та вірю у наші нові спільні звершення на благо України», – підкреслив Павло Ткачук.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *