ОСТАННІ НОВИНИ

У Сінгапурі Резніков зустрівся з очільником Пентагону

Анастасія Диняк

|

У Сінгапурі 2 червня міністр оборони України Олексій Резніков зустрівся з міністром оборони Сполучених Штатів Америки Ллойдом Остіном. Про це він повідомив у Twitter.

«Я був радий зустрітися з моїм американським колегою і великим другом Ллойдом Остіном III в кулуарах Діалогу Шангрі-Ла.  Українсько-американське партнерство міцне. Ми продовжимо працювати задля забезпечення перемоги України та відновлення миру в Європі», – йдеться у повідомленні.

Раніше Резніков також зустрівся із сінгапурським міністром оборони Нг Енг Геном.

«Я вдячний Сінгапуру за запрошення та всебічну підтримку, яку вони надають Україні. Ця країна відіграє для нас важливу роль. Дуже важливо, що ми маємо спільну мету – просування справедливості», – написав він.

Окрім того, міністр поспілкувався з австралійським колегою Річардом Марлесом і міністром оборони Нової Зеландії Ендрю Літтлом та наголосив на «потужній підтримці» від обох країн.

«Головним пунктом домовленостей на всіх зустрічах є те, що верховенство права має переважати над верховенством сили. Україна повинна виграти цю війну, яку розпочала Росія. Нехай так і буде», – підкреслив Резніков.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *