ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові пенсіонерка віддала шахраю понад 50 тис. грн

Анастасія Диняк

|

90-річна львів’янка передала незнайомцю 40 тисяч гривень та 450 канадських доларів нібито для проведення термінової операції її доньці, яка потрапила в ДТП. Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Так, 27 травня близько 13:45 год. до пенсіонерки зателефонував невідомий чоловік і розповів, що він дзвонить з лікарні, де зараз перебуває її донька, яка потрапила у ДТП та потребує проведення термінової операції.

Невдовзі зловмисник приїхав додому до 90-річної львів’янки, де жінка передала йому 40 тисяч гривень та 450 канадських доларів.

Проте пізніше пенсіонерка з’ясувала, що в аварію її донька не потрапляла. Зрозумівши, що вона стала жертвою шахрайства, пенсіонерка звернуся до поліції.

Провівши оперативно-розшукові заходи та вивчивши відео з камер спостереження, правоохоронці встановили, що до скоєння злочину причетний раніше судимий 38-річний львів’янин. Також було встановлено місце його перебування.

Під час санкціонованого обшуку поліцейські виявили та вилучили у нього речові докази.

1 червня зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Йому загрожує до трьох років ув’язнення.

Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 83-річна львів’янка передала незнайомцю 147 тисяч гривень та 800 доларів нібито для проведення термінової операції її доньці, яка, за словами зловмисника, отримала травми внаслідок дорожньо-транспортної пригоди.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *