ОСТАННІ НОВИНИ

Проросійська сволота має бути знищена, – Данілов про мовний скандал зі «слугою»

Анастасія Диняк

|

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов відреагував на скандал з нардепом від «Слуги народу» Максимом Бужанським, який відмовився переходити на українську мову в ефірі новин. Про це він написав у Twitter.

Так, 31 травня в ефірі телемарафону Максим Бужанський мав дати коментар щодо його позиції запровадження 8 травня Днем перемоги над нацизмом. Зазначимо, нардеп єдиний проголосував проти законопроєкту.

В ефірі Бужанський проігнорував вітання «Слава Україні», лише згодом відповівши «Так, Слава Україні» та почавши коментар російською. На прохання журналіста перейти на українську депутат заявив, що розмовлятиме, як хоче, і закон про мову не зобов’язує народних обранців розмовляти українською.

Секретар РНБО Данілов відреагував на скандал та заявив, що таким, як Бужанський, не місце не лише в політиці, а й в Україні.

«Недобиткам т.зв. «російського світу», які вважають, що в українських ефірах мають право розмовляти на «русскам», не місце не лише на телебаченні, але і в політиці, і в Україні. Вся проросійська сволота, яка 30 років ґвалтувала і зраджувала країну, має і буде під корінь зачищена і викинута звідусіль як токсичний московський непотріб», – написав Данілов.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *