ОСТАННІ НОВИНИ

На Харківщині сім’я наїхала на вибухівку: в авто було троє дітей

Анастасія Диняк

|

На Харківщині на невідомому вибуховому пристрої підірвався автомобіль, в якому їхала сім’я з трьома дітьми. Загинула жінка. Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Так, інцидент стався 2 червня близько 12:00 год. поблизу сіл Морозова Долина та Леміщине Богодухівського району. Унаслідок вибуху загинула 37-річна жінка.

Важких поранень зазнали дві дівчинки 12-ти та 15-ти років та 12-річний хлопчик. Усі постраждалі госпіталізовані, наразі медики борються за їхні життя.

«Вкотре наголошую, мінна небезпека на Харківщині залишається дуже високою. Будьте максимально обережні. Не відвідуйте ліси, поля, лісосмуги, узбіччя доріг, береги водойм тощо. Це може бути смертельно небезпечно. Пересувайтеся виключно по дорогах з твердим покриттям. В разі виявлення підозрілого предмета в жодному разі не торкайтеся його. Відійдіть на безпечну відстань та повідомте ДСНС або Нацполіцію», – написав Синєгубов.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *