ОСТАННІ НОВИНИ

У військовій академії у Львові обговорили підготовку офіцерів за стандартами НАТО

Наталя Дуляба

|

У Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного відбулась нарада керівництва системи військової освіти України, під час якої йшлося про підготовку майбутніх офіцерів за стандартами НАТО. Про це повідомив керівник вишу Павло Ткачук.

Для участі у великій нараді до Львова прибули не лише військові-освітяни, а й представники профільних структур Міноборони, Генштабу та самих Збройних Сил України. На заході головував перший заступник міністра оборони Олександр Павлюк, також слово мав і перший заступник Головнокомандувача ЗСУ Євген Мойсюк.

Під час зустрічі учасники обмінялись із колегами досвідом та баченнями у підготовці військовослужбовців, особливо під час повномасштабної війни в Україні, обговорили пріоритетні напрямки розвитку військової освіти з урахуванням потреб Сил оборони та наявного ресурсу. Особливий акцент був на інтеграції до систем підготовки за стандартами НАТО.

«Національна академія продемонструвала учасникам наради свої спроможності: об’єкти навчально-матеріальної бази та соціально-побутової інфраструктури. Вдячний всім учасникам наради за плідну співпрацю. Переконаний, що військова освіта є однією з найважливіших рушійних сил зміцнення обороноспроможності й безпеки України», – прокоментував Павло Ткачук.

Під час зустрічі всі учасники наради вшанували пам’ять усіх воїнів, які загинули внаслідок російської воєнної агресії проти України.

Також відзнаки отримали працівники Національної академії сухопутних військ.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: НАСВ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *