ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’янин продав неіснуючі квартири на 1,5 млн грн

Ольга Денисяка

|

У Львові викрили 38-річного шахрая, який видурював у людей гроші під приводом «продажу» квартир у Львові. За продаж двох квартир в одному з ЖК Львова він привласнив 1,5 млн грн. Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.


Як встановили правоохоронці, підозрюваний представився потерпілому працівником рієлторської агенції та «продав» йому дві квартири, розташовані в одному з житлових комплексів у Львові. Проте, насправді працівником агенції він не був і продавати помешкання не мав жодних повноважень.

Площа кожної з «проданих» квартир становила 54 квадратних метри, а вартість – 1,5 мільйони гривень за помешкання. Шахрай уклав з «клієнтом» фіктивні договори купівлі-продажу та отримав від нього завдаток – по 750 тисяч гривень за кожну квартиру, привласнивши таким чином загалом 1,5 мільйони гривень.



Слідчі повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на термін від п’яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває, правоохоронці встановлюють інших осіб, потерпілих внаслідок злочинних дій підозрюваного.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *