ОСТАННІ НОВИНИ

Україна та Литва домовилися про взаємовизнання посвідчень водія

Анастасія Диняк

|

Україна та Литва підписали Угоду про взаємне визнання та обмін національних посвідчень водія. Про це повідомили у пресслужбі МВС України.

Так, громадяни України, які переїхали до Литви, зможуть обміняти своє національне посвідчення водія на литовське без складання іспитів.

Громадяни Литви, які постійно проживають в Україні та мають литовське посвідчення водія, також зможуть обміняти його на українське без додаткових іспитів.

Для такого обміну слід подати документ про постійне місце проживання в країні, оригінал посвідчення водія та дійсну медичну довідку.

Відповідна Угода підписана від імені Уряду України Міністром внутрішніх справ Ігорем Клименком та Міністром внутрішніх справ Литовської Республіки Агне Білотайте у Брюсселі.

«Угода має на меті врегулювати питання взаємного визнання та обміну посвідчень водія громадян України та Литви, які переїжджають на постійне проживання в державу іншої сторони за спрощеною процедурою», – зазначив Клименко.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *