ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові спіймали «злодія в законі» Серго Самтредського

Ольга Денисяка

|

29 травня у Львові правоохоронці затримали «злодія в законі» на прізвисько Серго Самтредський. Про це повідомили у Facebook Департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції.

Як повідомив керівник Департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції Андрій Рубель, 39-річний уродженець Грузії перебуває у санкційному списку РНБО.

У 2018 році «злодій в законі» на прізвисько Серго Самтредський отримав заборону відвідувати України упродовж 5-ти років, а у 2021 до нього, як і ще до 556 його «колег», були застосовані персональні обмежувальні санкції РНБО.

«Щойно ми отримали інформацію про незаконний перетин лідером злочинного світу кордону, одразу почали заходи щодо встановлення його місця перебування. Вже за кілька днів з’ясували, що він тимчасово оселився у Львові», – зазначив начальник ДСР Андрій Рубель.

29 травня у Львові правоохоронці затримали «злодія в законі» на прізвисько Серго Самтредський. На виконання рішення РНБО поліцейські спільно з Державною міграційною службою України примусово видворили «злодія в законі» за межі країни.

Довідково: 39-річний уродженець Грузії був коронований у 2008 році в Туреччині й належить до Сухумського воровського клану.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *