ОСТАННІ НОВИНИ

Жертвами російських обстрілів за добу стали 38 українців

Наталя Дуляба

|

Протягом доби 29 травня російські окупанти своїми обстрілами вбили 4 українців і 34 поранили. Про це повідомив міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко.

Так, внаслідок російських обстрілів у різних регіонах України постраждали 38 цивільних: 4 людини загинули та 34 дістали поранення. Серед травмованих також є 2 дітей.

«Останніми днями повітряні атаки відбуваються вдень та вночі. Продовжуються інтенсивні обстріли як прифронтових, так і тилових регіонів. Росія намагається зламати нас та підкорити нашу волю. Залишити мирних громадян без сну та завадити нам, сектору безпеки та оборони країни, готуватися до реалізації важливих завдань», – відзначив Ігор Клименко.

Нагадаємо, 29 травня російські окупанти скинули авіабомби на прифронтовий Торецьк: одна людина загинула, дев’ятеро отримали травми. Внаслідок ракетного удару по Харківщині поранено сімох людей.

Також війська РФ обстріляли громаду на Дніпропетровщині. Одна людина загинула, ще дев’ятеро дістали поранення.

Крім того, рашисти здійснили ракетну атаку на Київ, в тому числі й балістичними ракетами. Всі цілі вдалося збити, однак від уламків постраждала одна людина.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *