ОСТАННІ НОВИНИ

Унаслідок нічної атаки на Київ горіла багатоповерхівка: є жертви

Анастасія Диняк

|

Унаслідок падіння уламків безпілотників під час нічної атаки росіян 30 травня є жертви та руйнування в різних районах Києва. Про це повідомили у Київській міській військовій адміністрації.

Так, у Голосіївському районі через падіння уламків на багатоповерховий житловий будинок виникло займання на останніх двох поверхах. Евакуйовано понад 20 мешканців.

За попередніми даними, одна людина загинула, ще троє – травмовані. Ймовірно, зруйновано перекриття між поверхами, ведуться пошукові роботи щодо людей під можливими завалами.

У Нацполіції повідомили, що унаслідок атаки загинула 33-річна жінка, ще 9 осіб травмовані. На Київщині постраждали ще четверо осіб.

«Маємо вже понад 50 повідомлень від громадян про пошкодження будинків, квартир, офісних приміщень, магазинів, гаражів і автівок. На жаль, маємо 4 потерпілих від осколкових поранень», – додав очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов.

Мер столиці Віталій Кличко зазначив, що чотирьох постраждалих госпіталізували в Голосіївському районі. Трьом медики надали допомогу на місці.

Окрім того, у Святошинському районі уламки впали на територію одного з підприємств. У Печерському районі уламками пошкодило автомобілі.

В Дарницькому районі внаслідок падіння уламків загорівся приватний будинок. Також пошкоджено припарковані автомобілі. В Дніпровському районі палаючі уламки впали на зелену зону. В Подільському – на нежитлову забудову.

Нагадаємо, загалом 30 травня силами та засобами Повітряних Сил, у взаємодії із протиповітряною обороною інших складових Сил оборони України, знищено 29 ударних БпЛА.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Pavlo Petrov, КМДА, Андрій Нєбитов, Нацполіція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *