ОСТАННІ НОВИНИ

Через ворожі обстріли без світла частково залишилися 7 областей

Анастасія Диняк

|

Унаслідок російських обстрілів станом на 30 травня було знеструмлено сім областей на півночі, сході та півдні України. Про це повідомили у Міненерго.

Так, влучань та пошкоджень об’єктів енергоінфраструктури унаслідок нічної атаки дронами не зафіксовано.

Водночас ворог продовжує тероризувати прифронтові та прикордонні території. Внаслідок обстрілів у Донецькій області було знеструмлено 6 населених пунктів, без світла також залишилася частина споживачів у Дніпропетровській, Сумській та Харківській областях.

Через попередні обстріли також залишається без світла частина споживачів у Запорізькій, Херсонській, Чернігівській областях. Ремонтні бригади працюють там, де це дозволяє безпекова ситуація.

У міністерстві додали, що наразі ситуація з генерацією та споживанням електроенергії стабільна та контрольована. Виробленої електроенергії достатньо для покриття потреб споживачів, дефіциту в системі не спостерігається.

Обсяг газу в українських сховищах за добу зріс на 26 мільйонів кубометрів. Запаси блакитного палива становлять майже 9,5 мільярда кубометрів.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *