ОСТАННІ НОВИНИ

В пожежі на Самбірщині загинув 49-річний чоловік

Ольга Денисяка

|

Вночі 29 травня у Самбірському районі Львівщини загорівся будинок. Внаслідок пожежі загинув 49-річний власник помешкання. Про це повідомили в ДСНС Львівщини.

29 травня о 03:11 год. рятувальникам повідомили про пожежу в с. Вощанці на вул. Сонячна, Самбірського району. Пожежа виникла в дерев’яному одноповерховому житловому будинку, критому шифером, розміром 12×5 м. 

«На момент прибуття пожежників до місця виклику будинок був повністю охоплений вогнем, існувала загроза перекидання вогню на поруч розташований житловий будинок. Через сильне задимлення вогнеборцям довелось працювати у спеціальних апаратах захисту органів дихання та зору», – йдеться в повідомленні.

Всередині будинку вогнеборці виявили тіло загиблого чоловіка. Загиблим виявився 49-річний власник житлового будинку.

О 04:03 вогнеборці локалізували пожежу та о 04:44 ліквідували.

Внаслідок пожежі вогонь знищив житловий будинок. Вогнеборцям вдалось запобігти розповсюдженню пожежі та врятувати від вогню поруч розташований житловий будинок. 

До ліквідації пожежі залучили 9 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки. Причини та обставини пожежі з’ясовуються.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *