ОСТАННІ НОВИНИ

У Києві затримали молодиків, які знімали роботу ППО

Анастасія Диняк

|

У Святошинському районі столиці затримали двох чоловіків, які знімали роботу української ППО. Їх передали СБУ. Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції Київщини.

Так, 29 травня до поліції Києва надійшло повідомлення від місцевої мешканки про те, що двоє невідомих чоловіків знімали роботу ППО. На місце події негайно було направлено патрульних поліцейських та співробітників карного розшуку.

Протягом години 23-річного молодика поліцейські виявили на одній із вулиць Святошинського району Києва. Для пошуку іншого у столиці була введена спеціальна поліцейська операція. Вже за пів години 26-річного керманича «БМВ» правоохоронці зупинили на вулиці Ушакова.

Порушників доставили до Святошинського управління поліції, де з ними поспілкувалися оперативні співробітники. Наразі їх передано співробітникам Служби безпеки України для з’ясування обставин.

Правоохоронці вкотре нагадали про заборону фото та відеофіксації роботи ППО. Зберігайте інформаційну тишу, адже мовчання – надійний тил наших захисників.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *