ОСТАННІ НОВИНИ

На Донеччині загинув 25-річний захисник з Львівщини

Ольга Денисяка

|

Захищаючи Україну від російських окупантів, загинув 25-річний Роман Сторожук зі Стрия на Львівщині. Про це повідомили у Facebook Стрийської міської ради.

Роман Сторожук народився у Стрию, навчався в школах №11 та №3, в Стрийському училищі №35. Працював пекарем та різноробочим.

З початком повномасштабного вторгнення активно волонтерив. У січні цього року добровольцем вступив у лави ЗСУ. Отримав важке поранення, виконуючи бойове завдання. Помер у стабілізаційному медичному центрі на Донеччині. 

«У 18 років створив сім’ю, у 19 став щасливим батьком. Був опорою для рідних та близьких. Маленький синочок зростатиме без батька. Щирі співчуття дружині, мамі та сестрі», – згадують про військового у міській раді.

Кортеж із полеглим захисником зустрічатимуть 29 травня близько 12:00 год. у селі П’ятничани. Парастас відбудеться о 19:00 год. у храмі Благовіщення. Похорон — 30 травня о 12:00 год.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *