ОСТАННІ НОВИНИ

Для ЗСУ передали конфісковані на Львівщині сигарети на 10 млн грн

Ольга Денисяка

|

Збройним силам України передали 330 000 пачок конфіскованих на Львівщині сигарет. Їх вартість становить 10 млн грн. Про це повідомили у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

«Під час досудового розслідування за фактом вчинення злочину у сфері незаконного обігу підакцизних товарів на потреби Збройних Сил України передано 330 000 пачок сигарет фільтром, які відповідають державним стандартам якості. Їх орієнтовна вартість становить близько 10 млн грн», – йдеться в повідомленні.

Вищезгадані товари вилучили та арештували під час обшуків у межах кримінального провадження за фактом придбання, зберігання та транспортування незаконно виготовлених підакцизних товарів.

Слідчий суддя надав дозвіл передати їх на потреби армії. Відтак сигарети передали представникам восьми військових частин Збройних Сил України.

Наразі у кримінальному провадженні проведено всі необхідні слідчі дії, вирішується питання про закінчення досудового розслідування шляхом скерування обвинувального акту до суду.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *