ОСТАННІ НОВИНИ

На Київщині уламками пошкоджено 7 будинків, – ОВА

Анастасія Диняк

|

Уночі 26 травня росіяни атакували Київщину ракетами та дронами-камікадзе, унаслідок цього в області пошкоджено 7 приватних будинків, обійшлося без постраждалих. Про це повідомив очільник Київської ОВА Руслан Кравченко.

«У регіоні працювало ППО. Завдяки точній та професійній роботі військових ворожі цілі були знищені. Фактів влучань не зафіксовано. Постраждалих немає. Внаслідок падіння уламків збитих цілей у двох громадах пошкоджено 7 приватних будинків», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що пошкодження незначні – дахи, внутрішнє та зовнішнє оздоблення фасадів, посічені стіни. Жителям, чиї будинки постраждали, буде надана вся необхідна допомога. Наразі оперативні групи продовжують роботу.

Кравченко підкреслив, що з початку травня це була 13 російська масована атака на Київщину.

Нагадаємо, уночі 26 травня росіяни здійснили чергову атаку на Україну, випустивши 17 ракет різних типів та 31 дрон-камікадзе. Українська ППО знищила 10 крилатих ракет, 23 «Шахеди» та два розвідувальних БпЛА.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *