ОСТАННІ НОВИНИ

Мешканця Самбірщини засудили за домашнє насильство над дружиною

Анастасія Диняк

|

На Самбірщині чоловіка, який систематично знущався над дружиною проведе два місяці за ґратами. Про це повідомили у відділі інформаційної політики обласної прокуратури.

Так, прокурор у суді довів, що 63-річний мешканець одного із сіл Самбірського району систематично вчиняв домашнє насильство стосовно своєї дружини. Чоловік неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності за образи, погрози та приниження потерпілої.

Все це призвело до психологічних страждань та погіршення якості життя останньої. Рішенням суду фігуранту було заборонено контактувати з жінкою. Однак, він залишився проживати в будинку, де вона проживала та продовжував вчиняти домашнє насильство.

За публічного обвинувачення Самбірської окружної прокуратури чоловіка визнано винним у вчиненні домашнього насильства та умисного невиконання обмежувального припису суду (ст. 126-1, ст. 390-1 КК України). Йому призначено покарання у виді арешту на два місяці.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *