ОСТАННІ НОВИНИ

В хостелі у центрі Львова побили та пограбували одеситку

Ольга Денисяка

|

У Львові двоє злочинців напали на одеситку в хостелі. Нападники побили жінку та вкрали сумочку з грошима. Поліція за 40 хвилин розшукала грабіжників, які вже  «відзначали» подію в одному з кафе біля площі Привокзальної. Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Встановлено, що 24 травня близько 14:30 год.  на сходовій клітині одного з хостелів, розташованого на вулиці Дорошенка у Львові, двоє зловмисників напали на гостю міста – 43-річну одеситку, побили її, відібрали сумочку з грошима у сумі 10 тисяч гривень, після чого втекли.

 

Правоохоронці за допомогою камер відеоспостереження, встановлених у рамках програми «Безпечна Львівщина», виявили місце перебування зловмисників та протягом 40 хвилин затримали їх в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. 

Розшукувані саме поділили кошти та «відзначали» подію в одному з кафе в районі площі Привокзальної. Речові докази у них вилучені.

Особи затриманих встановлені – ними виявились 31-річний житель Червонограда та мешканець міста Дніпра, який тимчасово проживає у Львові, віком 37 років. Обидва раніше вже притягувались до кримінальної відповідальності за крадіжки, а старший – був оголошений у розшук поліцією Дніпропетровщини.

За фактом відкрили кримінальне провадження за ч.4 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання –  позбавлення волі на термін від семи до десяти років. Досудове розслідування триває.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *