ОСТАННІ НОВИНИ

Мешканця Львівщини, який погрожував поліції гранатою, засудили на 5 років

Ольга Денисяка

|

Суд виніс вирок раніше судимому 36-річному чоловіку, який погрожував гранатою працівникам поліції. Про це повідомили у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Прокурори в суді довели, що у березні цього року в одному із селищ Львівського району на подвір’я до місцевого мешканця прибули працівники правоохоронних органів для виконання своїх службових обов’язків. А саме, метою візиту було виконання вироку суду, яким обвинуваченого засуджено до покарання у виді позбавлення волі.

«Усвідомлюючи причину візиту, фігурант дістав з шафи гранату та почав погрожувати працівникам поліції, що зірве її та повбиває усіх. При цьому він вимагав від правоохоронців щоб вони залишили його господарство», – йдеться в повідомленні.

Після того фігурант почав тікати від правоохоронців, сів в автомобіль та попрямував в напрямку сусіднього села, де згодом його знайшли та затримали працівники поліції

Раніше судимого 36-річного чоловіка засудили за погрозу вбивства щодо працівників правоохоронних органів у зв’язку з виконанням ними службових обов’язків (ч. 1 ст. 345 КК України).

За сукупністю вироків йому призначено покарання у виді 5 років 7 місяців позбавлення волі, з позбавленням права керувати транспортними засобами на термін 3 роки.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *