ОСТАННІ НОВИНИ

У Золочеві затримали наркоторговця

Анастасія Диняк

|

У Золочеві правоохоронці затримали продавця марихуани під час спроби збути «товар» клієнту. Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Так, 20 травня близько 10:00 год. правоохоронці затримали чоловіка на вулиці Вокзальній у Золочеві під час збуту ним нарковмісних таблеток та «марихуани» черговому клієнту.

Під час санкціонованого обшуку поліцейські виявили та вилучили у затриманого нарковмісні таблетки, схожі на «Субутекс», чорнові записи та інші речові докази. Усе вилучене скеровано на експертне дослідження.

Слідчі територіального підрозділу поліції повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) ККУ. Йому загрожує до десяти років ув’язнення з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *