ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині взяли під варту чоловіка, який відмовився від мобілізації

Ольга Денисяка

|

37-річного мешканця Запоріжжя, який тимчасово проживав у Львівській області, судитимуть за відмову від мобілізації. Про це повідомили у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

За даними слідства, в березні минулого року чоловік тимчасово проживав у Львівській області, де і отримав повістку.

«Військовозобов’язаний був придатним за станом здоров’я для проходження військової служби. Проте, обвинувачений висловив свою незгоду територіальному центру комплектування та соціальної підтримки з проведення мобілізації та відмовився від відправки у війська, про що було складено відповідний акт про відмову», – йдеться в повідомленні.

В подальшому, він порушував обов’язок щодо явки в судові засідання, за що його оголосили в розшук. Як результат – правоохоронці затримали чоловіка в одному із міст України.

До суду скерували обвинувальний акт стосовно 37-річного жителя Запоріжжя за фактом ухилення від призову на військову службу під час мобілізації (ст. 336 КК України). Наразі обвинувачений під вартою.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *