ОСТАННІ НОВИНИ

До кінця вересня у Львові можливі відключення світла

Анастасія Диняк

|

«Львівобленерго» попередило про можливе погіршення надійності електропостачання у частини споживачів у Львові до 30 вересня через реконструкцію обладнання. Про це повідомили у пресслужбі міської ради.

Так, погіршення можливе у мешканців вул. Кульпарківської (разом з прилеглими вулицями), вул. Симоненка, вул. Любінської, вул. Городоцької (район привокзального ринку), вул. Виговського, вул. Петрлюри та вул. Садової.

Також можливе погіршення електроживлення у медичних та інших установах, розташованих у районі зазначених вулиць.

ПрАТ «Львівобленерго» просить перевірити справність і готовність до роботи автономних джерел резервного живлення цих споживачів.

У Львівській ОДА також прокоментували ситуацію з можливими відключеннями електроенергії.

Наголошується, що обмеження електроенергії у Львові можливі, однак наразі невідомо чи вони будуть задіяні. Енергетики прогнозують дефіцит з 18:00 год. до 21:00 год. та просять мешканців заощадливо використовувати електроенергію.

«Можливі певні обмеження в електропостачанні, з метою збалансування між генерацією та споживанням. В залежності від того, який може виникати дефіцит, застосовуватимуться різні типи обмежень. Вони можуть стосуватися як бізнесу, так і звичайних користувачів, відповідно до графіків погодинних відключень», – зазначив перший заступник голови облдержадміністрації Андрій Годик.

Він додав, що спільно з операторами наразі вносяться певні зміни до графіків погодинних відключень, щоб максимально забезпечити покриття пікових годин навантажень і зробити їх максимально невідчутними для споживачів. Зокрема, зміняться групи споживачів та години відключень.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *