ОСТАННІ НОВИНИ

Львів попрощається ще з двома полеглими захисниками

Анастасія Диняк

|

У понеділок, 22 травня, Львів попрощається з двома Героями. Олександр Платонов та Сергій Нофлік захищали Україну від російських окупантів. Про це повідомили у пресслужбі міської ради.

Чин похорону розпочнеться об 11:00 год. у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 год. відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають Героїв на Личаківському кладовищі.

Маршрут похоронної процесії: Гарнізонний храм свв. апп. Петра і Павла УГКЦ (вул. Театральна, 11) – пл. Катедральна – пл. Ринок (міська церемонія прощання) – вул. Руська – вул. Підвальна – вул. Винниченка – пл. Соборна – вул. Пекарська – вул. Шімзерів – вул. Мечникова – Личаківський цвинтар.

Мерія закликає львів’ян та гостей міста долучитись до міської церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Олександр Платонов (23.07.1991-15.05.2023) Львівʼянин.

Навчався у Ліцеї №21 Львівської міської ради. Після закінчення школи здобував освіту у колишньому Львівському кулінарному училищі.

У мирний час працював у ТзОВ «Нова Пошта», згодом – менеджером з продажу на місцевому приватному підприємстві. Любив музику, захоплювався інформаційними технологіями. Опікувався старенькою мамою.

Попри відсутність військового досвіду, у перші дні повномасштабного вторгнення російської федерації добровольцем став на захист Батьківщини. Виконував бойові завдання у лавах 92-ї окремої механізованої бригади імені кошового отамана Івана Сірка оперативного командування «Схід» Сухопутних військ Збройних Сил України.

У Олександра Платонова залишилися дядько, тітка та двоюрідна сестра.

Сергій Нофлік (10.11.1975-14.05.2023) Уродженець міста Севастополь.

Навчався у школі №117 міста Вугледар Донецької області. Закінчив Волноваське професійно-технічне училище. Після завершення навчання проходив військову службу.

Протягом 12-ти років працював шахтарем у Вугледарі. У вільний час захоплювався технікою та автомобілями.

У 2015-2016 роках виконував бойові завдання у зоні проведення антитерористичної операції.

Із початком повномасштабного вторгнення разом із родиною перебрався до Львова та добровольцем став на захист Батьківщини до лав 65-ї окремої механізованої бригади оперативного командування «Захід» Сухопутних військ Збройних Сил України. Виконував бойові завдання на території Запорізької області.

У Сергія Нофліка залишилися батьки та дві доньки.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *