ОСТАННІ НОВИНИ

У центрі Львова у харків’янки вилучили наркотиків на 3 млн грн

Ольга Денисяка

|

У центрі Львова поліцейські затримали 32-річну жительку Харкова, яка розповсюджувала наркотики та психотропи по всій Україні. Загальна вартість вилучених у зловмисниці наркотиків, за цінами «чорного ринку», становить близько 3 мільйонів гривень. Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Як встановили правоохоронці, зловмисниця пересилала наркотичні речовини та психотропні засоби в різні регіони України. 

18 травня поліцейські затримали збувачку на вулиці Соломії Крушельницької у Львові під час скоєнні злочину. У неї  було виявлено та вилучено картонну коробку з готовими до розповсюдження зіп-пакетиками, обмотаними чорною стрічкою, в яких містилися речовини, ззовні схожі нанаркотичні та психотропні засоби.

Під час невідкладних обшуків, проведених за місцем проживання наркозбувачки, поліцейські виявили велику кількість наркотичних речовин та психотропних засобів, ззовні схожих на «гашиш», «канабіс», «MDMA»,  нарковмісні таблетки, а також електронні ваги, зіп-пакети для фасування наркотиків та інші речові докази протиправної діяльності.

Загальна вартість вилученого, за цінами «чорного ринку», становить близько 3 мільйонів гривень.

Все вилучене скеровано на експертне дослідження.

Зловмисницю затримано у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України та поміщено в ізолятор тимчасового тримання.

Слідчі повідомили наркозбувачці про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Триває досудове розслідування. Правоохоронці встановлюють канал надходження наркотиків та психотропів, а також причетних до цього осіб.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *