ОСТАННІ НОВИНИ

Командири «Азову» перебувають на закритому режимному об’єкті в Туреччині, – дружина «Редіса»

Ольга Денисяка

|

Керівний склад маріупольського гарнізону бригади Національної гвардії України «Азов» перебуває на закритому режимному об’єкті в Туреччині. Про це повідомила дружина голови бригади НГУ «Азов» Катерина Прокопенко, передає Укрінформ.

«Вони на закритому режимному об’єкті. Навіть ми не знаємо, де конкретно. Вони не на курорті і не на морі. У них є певний режим, регламентовані дзвінки, розклад. Вони не зазнають тортур, як в Росії, але, тим не менше, вони не повністю на свободі», – сказала вона.

Прокопенко також зауважила, що керівний склад «Азову» в Туреччині володіє поточною інформацією про російсько-українську війну.

«Ми всі розуміємо, що, якби вони залишилися в полоні довше в тих умовах, то сталися б невідворотні процеси з їхнім станом. Я вдячна всім причетним за те, що вдалось його (Дениса “Редіса” Прокопенка – ред.) дістати з того пекла. Тепер важлива задача — повернути чоловіка на Батьківщину», – підкреслила Прокопенко.

Водночас вона висловила сподівання, що офіцерів повернуть в Україну найближчим часом.

Зазначимо, 20 травня – річниця виходу захисників Маріуполя з «Азовсталі». Упродовж цього періоду з російського полону вдалося повернути близько 500 оборонців.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *