ОСТАННІ НОВИНИ

Атака «Шахедів» на Київ: уламки пошкодили будинки

Ольга Денисяка

|

Вночі 20 травня росіяни атакували Київ «Шахедами». Сили протиповітряної оборони знищили усі ворожі дрони. Внаслідок падіння уламків збитих безпілотників пошкоджено 2 житлові будівлі, приміщення СТО та автомобілі, попередньо обійшлося без постраждалих. Про це повідомив голова Київської міської військової адміністрації Сергій Попко.

У повідомленні йдеться, щи вночі агресор знов здійснив масовану атаку дронами. За попередньою інформацією, були застосовані баражуючі боєприпаси «Shahed». Усі виявлені повітряні цілі були знищені силами і засобам нашої ППО. Ударів по Києву не допущено. Врезультаті падіння уламків:

  • у Дніпровському р-ні сталося загоряння житлового будинку,  пожежа ліквідована. Без жертв;
  • в Дарницькому р-ні пошкодження будівлі СТО, припаркованих авто;
  • в Печерському р-ні є пошкодження вікон житлового будинку;
  • в Соломʼянському р-ні – дорожнє покриття і автотранспорт.

Інформації щодо потерпілих наразі не надходило. Дані оперативного зведення оновлюються і уточнюються.

Як повідомили в Повітряних силах, опівночі 20 травня 2023 року російські окупанти атакували Україну з північного напрямку 18-ма ударними дронами «Shahed», які спрямували на Київщину. Усі – знищено силами та засобами повітряного командування «Центр» Повітряних Сил.

Також, наприкінці доби 19 травня, на східному напрямку, в зоні відповідальності повітряного командування «Схід», знищено два ударні дрони типу «Shahed», а на південному напрямку, в зоні відповідальності повітряного командування «Південь», – розвідувальний БпЛА «Мерлін-ВР».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *