ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові озброєний поліцейський напав на військового

Андрій Котенський

|

У четвер, 18 травня, близько 22:00 на проспекті Червоної Калини у Львові озброєний правоохоронець розпочав стрілянину в автомобілі військового. Про це повідомили у територіальному управлінні Державного бюро розслідувань у Львівській області, пише Zaxid.net.

«В салоні автомобіля, який належить військовослужбовцю, відбувся постріл. Стріляли з пристрою для відстрілу гумових куль, який належить працівникові правоохоронного органу», – повідомили в ДБР.

Чоловік, який стріляв, працює у карному розшуку поліції. Внаслідок пострілу ніхто не постраждав. Про причину конфлікту наразі немає інформації.

На місце події одразу виїхали слідчі територіального управління ДБР у Львові, які провели необхідні слідчі дії, зафіксували інформацію, вилучили пістолет з магазином та двома патронами, а також гільзу.

У ДБР додали, що власник транспортного засобу подав заяву про припинення розгляду повідомлення про постріл. Водночас розпочато кримінальне провадження за фактом хуліганства.

«Буде проведено всебічне та повне розслідування, за результатами якого надано оцінку дій кожної особи, що причетна до цієї події», – обіцяють в ДБР

Фото: Ігор Зінкевич

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *