ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині водій пропонував прикордонникам хабар за вивезення ухилянтів

Ольга Денисяка

|

У пункті пропуску «Шегині» на Львівщині затримали 29-річного мешканця Івано-Франківської області, який пропонував прикордонникам 1000 доларів хабара,аби вивезти за кордон двох ухилянтів. Про це повідомили в пресслужбі ДПСУ.

29-річний мешканець Івано-Франківської області мав намір організувати незаконний трансфер для двох чоловіків під виглядом водіїв, що здійснюють перевезення. Аби «вирішити» питання щодо незаконного виїзду за кордон псевдоводіїв, чоловік запропонував прикордоннику відділу «Шегині» Львівського загону хабар в розмірі 1000 доларів США, на що отримав відмову.

Зловмисника затримали згідно ст. 208 КПК України. Правоохоронці повідомили чоловіку про підозру за ч. 3 ст. 369 «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від чотирьох до восьми років. Слідчі дії тривають.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *