ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська фірма без власної техніки перемогла в багатомільйонному тендері

Андрій Котенський

|

Селища рада Івано-Франкового, що об’єднує 32 села біля Львова, провівши відкриті торги з особливостями, обрала підрядника для ремонту вулиці Центральної у селі Мальчиці. Виконати замовлення за 26,72 млн грн зголосилось ТОВ «Вельт Капітал», що було єдиним учасником тендеру, повідомляють Наші гроші. Львів.

Наразі в системі Prozorro опубліковано повідомлення про намір підписати відповідний договір.

Оголошуючи торги, селищна рада максимізувала свої вимоги до учасників, що могло вплинути на бажання інших компаній боротись за підряд. Зокрема, треба було підтвердити наявність в штаті не менше трьох інженерів і трьох виконробів, виконання схожого підряду на 32,79 млн грн, а також дохід на ту ж суму за минулий рік.

Однак потенційно найбільш небезпечною умовою стала можливість відхилити переможну пропозицію, якщо договірна ціна, вказана учасником у розрахунках, не буде узгоджена сторонами. Ми вперше зустрічаємо таку вимогу у тендерній документації.

Єдиним учасником, що зголосився виконати всі вимоги замовника стало львівське ТОВ «Вельт Капітал», з яким Івано-Франківська селищна рада і планує підписати договір. Компанія львів’янки Тетяни Павленко, як і раніше, планує використовувати для виконання замовлення лише залучену техніку. Весь спецтранспорт, а це 46 одиниць самоскидів, екскаваторів, автогрейдерів та іншого, «Вельт Капітал» отримає за договором надання послуг у ТОВ «Сімбо Капітал» Богдана Радика (до лютого 2023 року він фігурував як Богдан Москаль). Ця ж фірма забезпечуватиме «Вельт Капітал» необхідним асфальтобетоном.

ТОВ «Сімбо Капітал» надзвичайно активно працює на дорожніх підрядах західної України. За даними Сlarity Project, ця компанія уже підписала 272 договори на 2,62 млрд грн через систему Prozorro.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *