ОСТАННІ НОВИНИ

Британські аграрії передали автомобілі для 24 ОМБ

Анастасія Диняк

|

24-та окрема механізована бригада імені короля Данила отримала 30 автомобілів від британських аграріїв. Про це повідомили у пресслужбі Львівської РДА.

Так, фермери із Великої Британії вже вчетверте доставили позашляховики для 24 ОМБ імені короля Данила. Упродовж трьох місяців вони надали ЗСУ майже 100 автівок.

«Машини завантажили необхідним гуманітарним вантажем для військових і мешканців зон бойових дій. Волонтерська група фермерів із Великої Британії називає свою акцію Pickups for Peace (“Пікапи для миру”). Вони віддають власні машини, підготувавши їх для військових потреб», – розповіла очільниця Львівської РВА Христина Замула.

Ініціативу започаткував  британський аграрій Марк Лерд, який ще із 2014 року допомагає Україні. Його підтримали колеги.

«Сьогодні Україна захищає усю Європу. Тому важливо не залишати її сам на сам із ворогом, а робити те, що можливо, допомагаючи військовим. Наші пікапи – це найменше, чим ми можемо бути корисними для ЗСУ на фронті. Тому продовжуємо цю ініціативу задля миру», – наголосив Лерд.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *