ОСТАННІ НОВИНИ

Окупанти атакували Донеччину: є жертви. Оновлено

Анастасія Диняк

|

Унаслідок російських обстрілів Донеччини 15 травня загинули четверо цивільних. Про це повідомив очільник Донецької ОВА Павло Кириленко.

Так, 15 травня росіяни вбили 4 жителів Авдіївки. Крім того, у Богородичному було ексгумовано тіло людини, загиблої під час окупації. Ще 4 людини в області дістали поранення.

Оновлено: Згодом очільник ОВА повідомив про п’ятьох загиблих та чотирьох поранених.

Кириленко також нагадав, що наразі неможливо встановити точну кількість жертв у Маріуполі та Волновасі.

Зазначається, що опівночі росіяни завдали ракетного удару по Краматорську – пошкоджено три багатоповерхівки та котельню, без жертв.

На Волноваському напрямку зафіксовано один авіаудар і 48 обстрілів Вугледара. Також під вогнем Новоукраїнка, Пречистівка та Максимівка.

На Донецькому напрямку поранено людину у Первомайському Очеретинської ТГ. Пошкоджено три будинки у Красногорівці, відбувалися поодинокі обстріли Авдіївки.

Чотири рази під обстріли потрапляла Курахівська ТГ: в Острівському пошкоджено три будинки, в Гострому – будинки на трьох вулицях, у Кураховому – один будинок і дві будівлі підприємств.

На Горлівському напрямку опівночі ворог завдав удару ракетами С-300 по Костянтинівці: пошкоджено три будинки, школу і газогін. Під щільними обстрілами Часів Яр – поранено одну людину, пошкоджено 17 приватних і три багатоквартирні будинки. У Соледарській ТГ під обстрілами Міньківка, Васюківка і Роздолівка.

На Лисичанському напрямку пошкоджено школу та крамницю в Переїзному Званівської ТГ, будинок та адмінбудівлю у Сіверську. Обстрілів зазнали Торське, Зарічне і Озерне Лиманської ТГ.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *