ОСТАННІ НОВИНИ

На ремонті каналізації на Стрийщині розікрали 100 тис. грн

Ольга Денисяка

|

На Львівщині судитимуть голову громадської організації, через службову недбалість якого з бюджету розікрали 100 тисяч гривень. Про це повідомили у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Розслідуванням встановлено, що громадській організації з обласного бюджету в рамках проекту було виділено майже 100 тис. грн для капітального ремонту каналізації в одному із сіл Сколівської територіальної громади. В подальшому між цією організацією та одним із ТзОВ було укладено договір про виконання відповідних робіт. Підприємство жодних робіт не виконало, однак надало акти виконання робіт, в яких зазначило, що весь об’єм роботи за договором – виконали.

«В той час, обвинувачений не здійснив належного контролю щодо виконаних робіт та використання будівельних матеріалів. Як наслідок – неправомірно підписав акти приймання-передачі виконаних робіт та безпідставно перерахував на рахунок підрядника кошти. Відтак, державним інтересам завдано матеріальну шкоду на вищезазначену суму», – повідомили в прокуратурі.

До суду скерували обвинувальний акт стосовно голови громадської організації за фактом службової недбалості (ч. 1 ст. 367 КК України).

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *