На Львівщині – штормове попередження

Андрій Котенський

|

У середу, 17 травня, погоду на Львівщині визначатиме проходження атмосферних фронтів з південного сходу. У найближчі дні у області можливі дощі, а місцями навіть грози із градом та пориви вітру 15–20 м/с, повідомляє Львівський гідрометцентр.

Ввечері 16 травня та впродовж доби (17 травня), Львівщині прогнозують хмарну із проясненнями погоду. Атмосферний фронт принесе короткочасні дощі. Місцями можливі грози із градом. Вітер південно-східний, 5 – 10 м/с, утім можливі шквали 15 – 20 м/с. Температура вночі 10 – 15°,  вдень 20 – 25° тепла.

За даними Sinoptik.ua, у Львові очікується хмарна із проясненнями погода та короткочасний дощ. Зокрема, дощитиме ввечері 16 травня, а також можливі незначні опади посеред дня, 17 травня. Нічна температура повітря коливатиметься від 9 до 15 градусів, а в день до 21 градуса тепла.

На четвер, 18 травня, Львову прогнозують хмарну погоду і лише до 16 градусів тепла. Водночас на вихідні випогодиться і прогріється до 24 градусів тепла.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *