ОСТАННІ НОВИНИ

На Стрийщині чоловік жорстоко побив знайомого

Анастасія Диняк

|

В селі Стрийського району чоловік жорстоко побив свого знайомого. Йому загрожує до восьми років за ґратами. Про це повідомили у відділі інформаційної політики Нацполіції Львівщини.

Так, подія сталась 14 травня близько 18:00 год. в одному з будинків у селі Нижня Рожанка Стрийського району. Під час конфлікту 42-річний житель міста Сколе завдав кількох ударів по голові своєму знайомому, місцевому мешканцю віком 62 роки, спричинивши йому важкі травми. В подальшому потерпілий був госпіталізований.

За даними ZAXID.NET, зловмисник бив чоловіка кулаками по голові. Унаслідок цього постраждалого госпіталізували з попереднім діагнозом — закрита черепно-мозкова травма, мозкова кома.

Поліцейські затримали зловмисника в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує до восьми років увʼязнення.

Невдовзі суд обере зловмиснику запобіжний захід. Наразі триває досудове розслідування.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *