ОСТАННІ НОВИНИ

ЗСУ відбили 10 позицій окупантів у Бахмуті, – Маляр

|

Українські захисники продовжують рухатись вперед на Бахмутському напрямку в районах передмістя. Наші підрозділи за сьогоднішній день захопили більше десяти ворожих позицій на півночі та півдні околиць Бахмута та зачистили значну площу лісового масиву в районі Іванівського. Взято в полон ворожих солдат з різних частин. Про це повідомила заступниця міністра оборони Ганна Маляр.

За словами Ганни Маляр у Бахмуті тривають запеклі бої.

«Хто знає реальную обстановку і знаходиться зараз там, розуміє всю гостроту ситуації.

Це коли 1 метр по складності виконання завдань вартує 10 км. Наші діють на межі надлюдських можливостей. Діють твердо, рішуче і професійно. В самому Бахмуті дуже гаряче. Ворог зібрав там усі сили і намагається просуватись, знищуючи все на своєму шляху. Тривають запеклі бої»,– повідомила Ганна Маляр.

За її словами керує діями ЗСУ у цьому напрямку командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Сирський.

«Як і мусить бути, справжній бойовий генерал з військом у найгарячіші моменти. Поруч з ним вміло керують підпорядкованими військами бригадні генерали Богомолов і Гнатов. Вони реалізовують загальний замисел операції», – зазначила вона.

Завдяки продуманому плануванню командування та миттєвій реакції на дії ворога, стійкості та мужності наших воїнів противник не може оточити місто.

Раніше повідомлялось, що ЗСУ у Бахмуті ліквідували двох російських полковників.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *