ОСТАННІ НОВИНИ

У Миколаєві дитина загинула, граючись на надувному атракціоні

Андрій Котенський

|

У Миколаєві Миколаївської області поліцейські встановлюють обставини смерті маленької дитини на території дитячого містечка.

За даними поліції, 13 травня, близько 14:00 до правоохоронців надійшло повідомлення про те, що на території дитячого майданчика загинула дитина, яка гралася на одному із атракціонів.

«Попередньо встановлено, що дівчинка майже 4-х років гралась на надувному батуті та заплуталася у петлях на стінці одного з відділень батуту. За попередніми висновками експертів, смерть дитини настала внаслідок удушення», – повідомив начальник обласного главку поліції Сергій Шайхет.

Правоохоронці встановлюють всі обставини смерті дівчинки. На період слідства, дитяче містечко «Казка», де стався нещасний випадок, не працюватиме.

45-річну власницю надувного атракціону затримано. Якщо буде доведено, що дитина загинула через порушення правил безпеки власницею «батута» то їй загрожуватиме до 8 років тюрми.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *