ОСТАННІ НОВИНИ

У Брянській області ППО збила три гелікоптери та два літаки, – Ігнат

Андрій Котенський

|

Речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат під час телемарафону повідомив, що у Брянській області росіяни збили три власні гелікоптери та два винищувачі. Загальна кількість втраченої росіянами повітряної техніки внаслідок інциденту складає п’ять одиниць.

За словами Юрія Ігната три російські гелікоптери та ще два винищувача збила російська ППО.

«Чорний день російської авіації. Вони це визнали, вже навіть є аналіз, хто винуватий, кого вони збираються за це звільняти і карати за цей бардак, який відбувається. Приємно читати такі новини від ворога», – зазначив Юрій Ігнат.

Він уточнив, що ця повітряна техніка вилітала на бойове завдання на фронт. Це була авіаційна група з літаків та гелікоптерів, які планували атакувати прикордонні території України, проте, щось пішло не за планом і російська авіація нарвалася «нарвалися на неприємності» російської ППО..

Нагадаємо, що у суботу, 13 травня, у місті Клінци Брянської області РФ розбились два гелікоптери Мі-8 і два винищувачі – Су-34 і Су-35. Усі вони були збиті на відстані 30-50 км від Українського кордону.

За даними пропагандистських ЗМІ загинуло щонайменше 9 рашистів.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *