ОСТАННІ НОВИНИ

Росія атакувала Тернопільщину. Є постраждалі

Андрій Котенський

|

Внаслідок ракетної атаки рашистів на Тернопільщину є влучання у складські приміщення, які належать комерційним підприємствам та релігійній організації. Постраждало щонайменше двоє мирних людей. Про це повідомив голова Тернопільської ОВА Володимир Труш.

Потерпілих вже госпіталізували до лікарні.

«Все що можемо сказати зараз. Травмовані двоє цивільних громадян. Попередньо осколкові поранення та опіки. Потерпілі перебувають у лікарняних закладах. Їм надається уся необхідна допомога. Є влучання у складські приміщення, які належать комерційним підприємствам та релігійній організації. На місці події працюють пожежники», – повідомив Володимир Труш.

Він також закликав усіх жителів Тернопільщини в жодному разі не перебувати біля місця загорання, адже триває комендантська година!

За інформацією мера Тернополя Сергія Надала, ракетного удару зазнав Тернопіль.

«Внаслідок ракетного обстрілу у Тернополі є влучання у складські приміщення. Пожежу ще не ліквідували. На місці працюють усі необхідні служби», – йдеться у повідомленні.

Надал також закликав людей, які могли стати очевидцями влучань не підходити близько до уламків ракет, а викликати на місце події поліцію і рятувальників.

«У випадку повторної хвилі ракетної атаки, не ігноруйте сигнал тривоги», – повідомив він.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *