ОСТАННІ НОВИНИ

Голова Львівської ОВА пояснив, що за вибухи було чути під час тривоги

Наталя Дуляба

|

Вибухи, які подекуди було чути рано-вранці 13 травня на Львівщині під час повітряної тривоги, – це відлуння роботи ППО у сусідній області. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Повітряну тривогу у Львові та області оголосили о 05:06 год. ранку через загрозу атаки ворожих дронів-камікадзе. Вона тривала дві години і протягом цього часу подекуди на Львівщині було чутно вибухи.

Максим Козицький пояснив, що на Львівщину безпілотники не долетіли, тут все спокійно. А звуки вибухів – то відлуння роботи ППО в іншій області.

«Була загроза атаки ворожими дронами-камікадзе. У Львівській області спокійно. Звуки вибухів, які чули у різних районах нашої області, – це відлуння роботи ППО в іншій області», – написав посадовець.

Зазначимо, що тривогу через рух ударних безпілотників по Україні почали оголошувати ще близько 01:00 год. ночі. На західні області вона поширилась вже о 05:00 год. ранку.

Наразі зведеної інформації про атаку росіян дронами ще немає. Втім відомо, що всі «Шахеди», які рухалися на Київ, вдалося збити. На Хмельниччині було влучання в об’єкт критичної інфраструктури. На Миколаївщині пошкоджено 5-поверховий житловий будинок та зруйновано двоповерхову будівлю на підприємстві.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *